Boerderijcamping in Zuid-Limburg

Kamperen bij de boer op camping de Limburgerhof in Zuid Limburg

Met zijn ruime kampeerplaatsen en de natuurlijke beplanting is Boerderijcamping Limburgerhof de ideale kampeerplaats voor liefhebbers van natuur, frisse lucht, rust en ruimte. In het voor- en najaar is het er prima vertoeven voor rustzoekers en mensen die bijvoorbeeld per fiets de omgeving willen verkennen. Vanuit de camping vindt u mooie wandel- en fietsroutes die u via handige knooppunten kunt uitstippelen en volgen. Een ideale manier om de prachtige natuurgebieden te verkennen. In de zomer zijn het vooral gezinnen met kinderen die voor een bruisende sfeer zorgen. Daarnaast heeft u een schitterend uitzicht op het Zuid Limburgse heuvelland.

Op onze boerderijcamping is van alles te beleven. Zo hebben wij op de boerderij koeien en kalveren. Maar ook kleinere dieren. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig.

Ons nieuwe sanitair gebouw (open vanaf 1 april 2019) is helemaal compleet, van wasbak tot en met een  wasmachine! De camping beschikt over een paardenstalling waar ook uw paard tijdens uw vakantie kan verblijven.


In de omgeving van de boerderijcamping kunt u van alles beleven en ondernemen. Wandelen in het prachtige Heuvelland, met uw paard over ruiterpaden rijden. Maar ook GaiaZoo, Monde Verde en Snowworld liggen op een steenworp afstand. Met de auto binnen dertig minuten naar het Drielandenpunt in Vaals. Of Aken bezoeken. Het is mogelijk! En wat zegt u van een dagje de Duitse Eifel in? En bezoek het mooie Eifelstadje Monschau? Ook kunt u naar hartenlust winkelen in steden als Heerlen en Maastricht. Genoeg keuze dus voor het maken van enkele mooie dagtochten tijdens uw verblijf op onze Zuid Limburgse camping.

In juni ontvangen wij jaarlijks meer dan duizend gasten die het Pinkpopfestival in Landgraaf bezoeken. Zij overnachten op onze weilanden waar normaal de koeien grazen. Tijdens dit evenement verzorgen wij desgewenst ook de inwendige mens, van ontbijt tot een late-night snack of een lekker bier van de tap.

Kom langs en proef de gezellige Limburgse sfeer op boerderijcamping Limburgerhof.


U bent van harte welkom!

Anouk en Léon ReumkensBekijk nog meer interessante blogposts: